IHERB jaunumi 2#2016

Klāt jau februāra beigas un steidzu jums atrādīt savus mēneša jaunumus un labumus no IHERB. Mani janvāra jaunumi ir apskatāmi šeit. Šomēnes vairāk orientējos uz ķermeņa un sejas ādas kopšanu. Iegādājos pirmās nepieciešamības lietu – manikīra komplektiņu, jo man regulāri zūd visi manikīram nepieciešamie priekšmeti. Tāda sajūta, ka pie manis dzīvo manikīra šķērīšu ČiepējRūķis.

Pirkumu šomēnes man sanāca vairāk, veseli 6 no kuriem 2 preces ir paredzētas nagiem, 3 – sejas ādas kopšanai un viens ķermenim.

iherb02.jpg

Šo līdzekli nagiem izvēlējos balstoties uz labajām atsauksmēm, kā arī manam pasūtījumam pietika vēl vietiņa kādam produktam. Nagu stiprinātājā ir tādas vielas kā alveja, proteīni, vitamīni un mikopolisaharīdi. Šis produkts nav nagu laka un pēc lietošanas vienkārši iesūcās. Jālieto gan uz kutikulas, gan uz paša naga. Vēl sastāvā pavīd kumelīte, lavanda, tējas koks un gurķis. Plus ir tāds, ka šis nagu stiprinātājs nesatur formaldehīdu (lielākā daļa līdzīgo produktu satur to nešķīsteni gan).

It kā jau viss labi, bet sastāvā ir alkohols (SD Alcohol 40B 76%), kas manam degunam nelabumā lika nodrebēt tā kārtīgi, tāpēc šo līdzekli esmu izmēģinājusi tikai vienu reizi un man kaut kā neprasās to lietot atkārtoti, tāpēc diemžēl nevarēšu padalīties ar tā efektivitāti.

Produkta tilpums – 7.4 ml., nav testēts uz dzīvniekiem, nesatur faunas sastāvdaļas (no animal ingredients). Ražots – ASV. Nevarēju atrast derīguma termiņu. Cena šobrīd – 6.06 eur.

535px-2_stars.svg

Šis produkts ir pīlinga krēms ar alfahidroksilskābi (AHA) krēma veidā, kas jāuzklāt uz sejas ādas un jāatstāj uz nakti. Atzīšos, šis man nav pirmais tāda veida līdzeklis, bet tieši tas, kā āda izskatās no rīta, liecina par to vai produkts ir labs vai nē. Tā kā šis Derma E nakts pīlings ir arī viens no populārākajiem un augsti novērtētiem produktiem, arī es to izvēlējos, lai pamēģinātu. Pīlinga krēms ir piemērots jebkuram ādas tipam un ir maigs eksfolianta krēms – gēls.

Produkta mērķis ir mīkstināt, vizuāli uzlabot, atjaunināt ādu nakts laikā. Tam piemīt arī balinoša īpašība (sastāvā ir 5% glikolskābes sajaukums ar dažādām augļu skābēm). Produkta pH līmenis ir 3.5, kas nozīmē, ka tas ir drošs lietošanai kā eksfoliants, kā arī tas spēj uzlabot ādas izskatu, iegūt vienmērīgu toni un tekstūru.

Līdzekļa sastāvā neskaitot dažādas augļu skābes un glikolskābi, ir arī pienskābe, citrona ekstrakts, jojobas eļļa, zaļās tējas lapu ekstrakts. Ir arī pāris konservanti, bet kopumā ar sastāvu esmu apmierināta. Arī lietošana ir vienkārša: pēc sejas nomazgāšanas un attīrīšanas jāuzklāj līdzeklis uz sejas un kakla ādas pirms gulētiešanas. No rīta seju nomazgā un lieto savus ikdienas sejas kopšanas produktus. Manā gadījumā – atsvaidzinošs toniks, serums un mitrinošs sejas krēms. Nebūs piemērots kaprīzai, ļoti plānai un jūtīgai ādai.

Šis produkts nu ir kļuvis arī par manu favorītu. Protams, pēc uzklāšanas līdzeklis pakņudina kādu minūti, bet pēc tam nepatīkamās sajūtas izzūd un rodas iespaids, ka uz sejas ir mitrinošs līdzeklis, jo āda nav ne savilkta, ne sausa. Pirmo reizi lietojot šo pīlingu, domāju, kā nu būs – vai pamodīšos kā skaista princese ar svaigu un tīru ādu, vai arī būšu kā sarkans, vārīts vēzis. Pamodos un secināju, ka tuvāk ir pirmais variants. Seja tik tiešām izskatījās svaigāka un dzīvīgāka ierastās pelēkās ādas krāsas vietā. Poras acīmredzami bija tīrākas un to izmērs man likās mazāks kā parasti (T-zonā man ir izteikti lielas un dziļas poras).

Produkta tilpums ir 60 ml, nav testēts uz dzīvniekiem, 100% vegan, nesatur parabēnus, ftalātus, SLS, parafīnu, minerāleļļu, ĢMO, mākslīgās krāsvielas. Cena – 13.79 eur.

535px-5_stars.svg

Sejas mazgāšanas līdzeklis – želeja būs piemērota normālai, kombinētai un taukainai ādai. Sastāvā ir 3 % AHA komplekss, kas ir reizē maigs un arī efektīvs. Želeja maz puto, maigi smaržo, nesatur ziepes. Spēj attīrīt ādu no mirušajām ādas šūnām, ikdienas netīrumiem, liekā sebuma pārmērīgi nesausinot un nekairinot.

Tā kā bija iespēja paņemt mazo tilpumu, izmantoju šo iespēju, lai varētu produktu pamēģināt un droši varu apgalvot, ka drīzumā paņemšu arī lielo iepakojumu, jo līdzeklis ir pierādījis savu efektivitāti. Āda pēc mazgāšanas neizjūt diskomfortu, ir svaiga un tīra. Ko vēl vairāk var vēlēties?

Produkts nav testēts uz dzīvniekiem, nesatur ziepes, spēcīgas mākslīgās smaržvielas, 100% vegan, vegetarian. Cena – 2.75 eur

4.gif

Kā vēl vienu izmēģināšanas produktu izvēlējos šo mitrinošo losjonu. Giovanni vairāk ir pazīstams ar saviem matu kopšanas produktiem, bet nu es sāku iepazīšanos ar šo zīmolu ar ķermeņa kopjošo kosmētiku.

Losjonam ir maiga gurķu smarža, tā nav noturīga, bet toties savas funkcijas līdzeklis pilda labi. Sastāvā ir dārzeņu glicerīns, mandeļu eļļa, jojoba sēklu eļla, vitamīns, E, alveja, mango ekstrakts, papaijas ekstrakts, gurķa ekstrakts un citi labumi. Līdzeklis nav 100% dabīgs, bet šis losjons man patīk, kaut arī esmu diezgan izvēlīga un piekasīga.

Produkts nav testēts uz dzīvniekiem, bez ftalātiem, mākslīgām smaržvielām un krāsvielām, parabēniem. Cena – 1.92 eur.

4.gif

Foršs, neliels manikīra komplektiņš ar 4 piederumiem ērtā maciņā. Šo produktu bieži izpērk, tad nu es biju laimīga, ka varētu to pasūtīt. Manikīra piederumu nekad nevar būt par daudz. Komplektā ietilpst raupja vīlīte, knaiblītes, ienadžu atbīdītājs un kutikulu griezējs. Biju pārsteigta par kvalitāti, jo tā ir daudz labāka kā biju gaidījusi, kā arī man patīk piederumu dizains un ērtie rokturīši. Iesaku! Cena – 2.75 eur.

535px-5_stars.svg

Dikinsona burvju lazdas toniks man ir jau atkārtots produkts. Tā ir pārbaudīda vērtība un nepieciešamība manas problemātiskās/taukainās ādas kopšanai. Man patīk lielais, ekonomiskais iepakojums, produkta sastāvs un kvalitāte. Vienīgais pie kā nepieciešams pierast ir tonika smarža, kas ir diezgan specifiska un lietošanas brīdī intensīva, bet tā drīz vien pazūd. Arī citu Iherb lietotāju atsauksmes par šo produktu ir pārsvarā tikai pozitīvas.

Regulāri lietojot toniku, samazinās poru izmērs, tas maigi attīra ādu no eļļas, netīrumiem un kosmētikas ādu nesausinot. Toniks, protams, pilda arī savas pamatfunkcijas – efektīvi tonizē un atsvaidzina ādu. Burvju lazdas toniks satur arī dabīgu 14 % graudu alkoholu, kam piemīt ādu dezinficējošas, attīrošas īpašības, tāpēc šo toniku noteikti iesaku visiem, kam ir problemātiska un taukaina āda. Pati burvju lazda ir brīnumlīdzeklis ādas iekaisumu un infekciju ārstēšanā. Var droši lietot arī muguras un dekoltē ādas kopšanai, labi dziedē izsitumus un arī dziedē ādu, lai nerastos jauni.

Produkta tilpums – 473 ml, nav testēts uz dzīvniekiem, 100% dabīgs produkts.

535px-5_stars.svg

 

Leave a comment