Baikal Herbals – organiskā budžeta kosmētika un matu kopšanas līdzekļi

Baikal Herbals ir vēl viena populāra sērija no ražotāja “Первое решение”Šīs sērijas produktu klāsts ir ļoti plašs: šampūni, balzami, eļļas matiem, sejas krēmi, attīrošie līdzekļi, serumi. Mana pirmā iepazīšanās ir ar matu kopšanas līdzekļiem – šampūnu un balzamu matiem ar tendenci ātri sataukoties. Mani uzrunāja tas, ka produktu sastāvā nav SLS un SLES (putotāji), parabēni.

baikalProduktu iepakojums ir vienkāršs, pudelīte ar skrūvējamu vāciņu. Kad produkti tuvojās beigām, tad parasti es tos sagriežu ar kājām gaisā. Patīk produktu noformējums, vienkāršs, bet ir norādīta visa nepieciešamā informācija. Sāksim ar attīrošo šampūnu. Līdzekļa sastāvā ir himalaju ciedrs, kurš atsvaidzina matus, tam piemīt baktericīda iedarbība, kā arī tas spēj ātri atjaunot matus. Aukstā vērmele stiprina matu saknes, piešķir matiem vieglumu un svaigumu un veselīgu mirdzumu. Šampūns ir dzeltenā krāsā ar tādu dabīgu zāļu smaržu, kas nav uzbāzīga un arī pēc produktu lietošanas, smarža ir neitrāla un tas ir tas, ko meklēju ikdienas kopšanas līdzekļos. Man par pārsteigumu, šampūns dikti labi putoja kaut arī tā sastāvā nav SLES un SLES. Pēc šampūna lietošanas ieklāju balzamu, kas arī paredzēts matiem, kas ātri paliek netīri, taukaini. Arī šajā balzamā ir himalaju ciedrs, aukstā vērmele, kā arī krūmu čuža, kas regulē tauku dziedzeru darbību, atgriež matiem to dabīgo skaistumu. Balzams ir jāieklāj mitros matos un jāpatur 1-2 minūtes.

Pēc šo produktu lietošanas varu teikt, ka līdzekļi labi attīra matus, nekāds super wow efekts nebija un to arī negaidīju, bet biju patīkami pārsteigta, ka mati tomēr paliek nedaudz ilgāk tīrāki un svaigāki. Šie līdzekļi būs labi piemēroti dabīgiem matiem, tādiem, kas nav kaprīzi. Mani mati ir vidēji biezi, dabīgi un šie produkti tīri labi tika galā ar tiem. Priekš ikdienas lietošanas es varētu ieteikt tos. Ja vēl papildus lietosiet kādu matu masku, tad efekts tiešām ir gaidāms ļoti labs. Par tādu cenu un ar tādu kvalitatīvu produktu sastāvu, manas cerības ir attaisnojušās ar uzviju. Labprāt pamēģinātu arī kādu no Baikal Herbals piedāvātajām matu eļļām. Manu interesi piesaistīja matu eļļa pret matu izkrišanu, tā sola stimulēt matu augšanu, baro matu saknes, nostiprina tos. Tāpat kā visi pārējie Baikal Herbals produkti arī matu eļļas ir dabīgas, nesatur parabēnus.

Salīdzinot ar tādiem plaša patēriņa matu kopšanas līdzekļiem, kā piemēram Elvital no Loreal vai Garnier u.tml., Baikal Herbals produkti, manuprāt, ir lieliska tīra alternatīva, kas piedevām ir arī ekonomiski izdevīgāka.

Katra produkta tilpums ir 280 ml.

Cena ir ap 3 eur, es iegādājos akciju laikā, kad katrs produkts maksāja 1.99 eur.

Iegādāties var SIBERIKA veikalos visā Latvijā.

Leave a comment